Equip


Mariona Cases Perera

Graduada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona.
Nº col. 19259

Farmacèutica Titular

La meva vocació va néixer en mi de ben petita per l’admiració professional que em va despertar la meva mare. Ben aviat vaig saber que volia ser farmacèutica.

Sempre m’ha agradat el tracte amb les persones, oferir diferents serveis i donar consells sobre salut per millorar la qualitat de vida de la gent.

Tinc especial interès en la dermocosmètica, la medicina natural i els complements nutricionals. Considero essencial la tasca del farmacèutic en la prevenció i control de malalties cròniques (hipertensió arterial, Diabetis Mellitus, hipercolesterolèmia…) des de l’atenció farmacèutica.

Mª Dolores Utrilla Marchan

Llicenciada en farmàcia al 1990.
Nº col. 8104

Farmacèutica substituta.

Més de 25 anys prestant atenció farmacèutica completa i personalitzada.

M'he especialitzat en Flors de Bach, Sals de Schüssler, Olis essencials i Dermofarmàcia. Sóc una apassionada de la medicina natural.

Norvella Díaz Vivas

Llicenciada en Farmàcia.
Nº col. 17746

Farmacèutica Adjunta en Farmacia Cases Perera.

Amb 14 anys d’experiència en farmàcia comunitària, especialista en aromateràpia y fitoteràpia.

La meva funció a la farmàcia consisteix en la realització i seguiment del SPD i del PMM, al igual que de la atenció farmacèutica.

La meva gran passió i aprenentatge en els últims anys ha estat l’ús dels olis essencials; gracies a ells he descobert que hi ha altres formes de tractar petites patologies. La nostra funció a la farmàcia sempre es que els nostres clients s’emportin el nostre millor consell.

Contacte
Nom:
 
n° de contacte:
 
Email:
 
Comentaris:
Captcha:
    CAPTCHA IMAGE
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Accepto  / Podeu canviar la configuració o obtenir més informació  punxi aquí